Logo Drop-pit Logo VDB Technics
Voordelen

Voordelen

Waarom kiezen voor Drop-pit

Bespaar op personeelskosten

Kosten-besparingen

  • U zult al snel beginnen te besparen door een beter beheer van uw personeel en de onbeperkte toegankelijkheid.
  • De robots en Drop-pit werken continu en staan 24/7 tot uw dienst! U hoeft de driving range niet langer te sluiten voor de spelers om golfballen te verzamelen en zal u dus ook geen inkomsten verliezen. Zelfs op de drukste momenten is de driving range onder perfecte controle.
  • De robot zorgt ervoor dat er 12.000 ballen op 24u worden opgehaald. Traditionele ballenverzamelaars hebben de neiging om elk jaar een groot aantal ballen te "begraven". Dit kost de golf geld bij het vernieuwen van de ballen. Met de ballpicker is dit verleden tijd.
Bespaar op personeelskosten

Gemakkelijk te beheren

  • In tegenstelling tot andere traditionele oplossingen die momenteel gebruikt worden, is de BallPicker en Drop-pit volledig autonoom. De potentiële personeelsvermindering is des te waardevoller wegens het seizoensgebonden karakter van de taak, die kan variëren naar gelang van de vraag. Daarom kan het uiterst moeilijk zijn om werknemers te vinden die zo flexibel en beschikbaar zijn. Dankzij de robot wordt het personeelsbeheer veel eenvoudiger.
Bespaar op personeelskosten

Ecologisch

  • Door over te schakelen op een ballpicker robot en een Drop-pit investeert u in de economie van morgen. Het verkleinen van de ecologische voetafdruk van uw bedrijf is een belangrijke uitdaging voor elk bedrijf. Investeren in groene technologieën is niet langer alleen een luxe voor grote bedrijven, het wordt een echte vereiste. De verandering om af te stappen van fossiele brandstoffen had al lang moeten plaatsvinden!

Deze courts hebben al gekozen voor de drop-pit

Call to action image

Moderniseer je golf court

Overtuigd van de voordelen?

Contacteer ons dan vrijblijvend voor een offerte op maat.

Offerte aanvragen